Nettsideutvikling Svolvær, Nordland

Nettsideutvikling Svolvær, Nordland

Har du noen gang prøvd å reservere eller bestille et produkt på nett, men istedenfor endte du opp med å måtte kjempe med nettsiden i et tappert forsøk på å prøve å få igjennom forespørselen? Som spesialist i dette feltet er det vårt ansvar å sørge for at dette ikke skjer med noen av dine besøkende. Ikke mobilvennlige nettsider er nemlig en av de største grunnene til at potensielle kunder snur ryggen til bare noen få sekunder etter at de har endt opp på nettsted ditt.

Fortsett å lese for å finne ut hvordan vi kan bruke våre tjenester til å hjelpe deg med å tilfredsstille dine besøkende og deres behov.

Webdesign Nordland er en kombinasjon av webdesign og markedsføringserfaring som samles i én komplett pakke. Det er den beste løsning for nettsideutvikling og SEO i Svolvær. Vi holder til i Mo i Rana, men kan hjelpe deg i Svolvær uten noen problemer!

Har du behov for hjelp til å lage eller sette opp:

  • Webdesign med SEO webdesign
  • Autentisk Norsk Webdesign
  • En langsiktig løsning for din virksomhet eller merkevare

Ta gjerne kontakt med oss ved å ringe eller sende oss en epost. På grunn av den digitale natur i denne industrien, er det ikke noe problem å levere vår nettsideutvikling i Svolvær. Revisjoner kan diskuteres gjennom Zoom møter eller i en form som passer for deg og dine behov.

Har du allerede et eksisterende WordPress nettsted så kan vi hjelpe deg med å forbedre det og/eller rebrande merkevaren din for deg. Eier du et nettsted i en annet system? Ingen bekymmring, vi kan migrere og gjenoppbygge nettsiden i WordPress, vårt favoritt go-to-system. Gå til Hva Er WordPress for å lese mer om WordPress og hvorfor det er så flott å jobbe med.

Webdesign nettside i Svolvær

Når en bruker besøker nettstedet ditt, er det første de legger merke til utseende og følelsen. En attraktiv nettside er med på å gi et godt førsteinntrykk på dine potensielle kunder, og kan være en avgjørende faktor for om de forblir på nettsiden din for å lære mer om din virksomhet, eller om de vender seg til en av dine konkurrenter. Det er derfor viktig at et nettsted ser profesjonelt, tilgjengelig og pålitelig ut!

Ta kontakt med oss og vi møter deg gjerne ansikt til ansikt neste gang vi er på besøk i Svolvær.

Alt blir tilpasset deg

Dette er vår prosess og måten vi jobber på

Definere

Hva er dine mål og hva ønsker du å formidle til dine potensielle kunder?

Designe

Hvilke farger representerer virksomheten din best, og hva er hovedbudskapet å kommunisere

Bygge

Vi vekker design til live ved å lage et nettsted som passer din virksomhet

Tjenester vi Tilbyr

Nettside Design

Lag en passende nettside for bedriften din

En attraktiv nettside er med på å gi et godt førsteinntrykk på dine potensielle klienter. Det første en legger merke til på en nettside er utseende. Inntrykket du gjør på klienten kan enten få dem til å forbli på nettsiden din og lære om din virksomhet, eller forlate siden og vende seg til en av dine konkurrenter. Et nettsted bør derfor se profesjonelt, tilgengelig og pålitelig ut.

Ta kontakt for et passende tilbud

SEO og Online Markedsføring

Bli synlig på google og mer

Google er den mest brukte søkemotoren, over hele verden er det 228 millioner søk per time. Det er viktig å passe på at virksomheten din er listet i google og blir funnet. Fra annonsering til organisk resultat, vi vet hvordan vi skal gå frem for å skaffe seg mer trafikk på nettsiden.

Ta kontakt for et passende tilbud

Nettsideinnhold & SEO Blogging

Vi tar oss av innholdet

Å skrive innhold kan være en av de vanskeligste tingene som må gjøres når du oppretter et nettsted. Selv om du er den som kjenner din virksomhet best, kan det være at du ikke har tid eller er kreativ nok til å skrive om den. La oss kombinere din kunnskap med våre innholdsforfattere for å skape unikt innhold for din nettside.

Ta kontakt for et passende tilbud

Rebranding

Revitalisere din bedrift

Har det gått flere år siden du sist oppdaterte virksomhetens merkevare eller føler du at det er på tide med noe nytt? Vi hjelper gjerne med å rebrande din bedrift. Fra en ny logo til en komplett transformering. La oss vite hva du ønsker å formidle og vi hjelper deg med å komme dit!

Ta kontakt for et passende tilbud

Åpningstider

Man – Fre: 08:00 – 22:00
Lør – Søn: Stengt

Sted

Snarveien 2, 8624
Mo i Rana, Nordland

Åpningstider

Man - Fre: 10:00 - 20:00
Lør - Søn: Stengt

Sted

Gruvegate 9, 8624
Mo i Rana, Nordland