fbpx

Webdesign

Vi hjelper deg med å få en nettside som gjenspeiler din bedrifts identitet og verdier.

Hvis du driver en virksomhet på nett eller vurderer å sette opp en nettside for din nåværende virksomhet, er det viktig at nettsiden står i stil med din merkevare, slik at kundene dine gjenkjenner bedriften på nett.  

Et nettsted bør være det første trinnet i å kunngjøre bedriftens eller merkevarens tilstedeværelse på nett, da nettsiden skal fremheve identiteten, verdiene og karakteren til bedriften.

webdesign-yogabiret-studio-før-og-etter

Hva er webdesign?

Webdesign er prosessen med å planlegge og bygge elementene på nettstedet ditt, fra struktur og layout, til bilder, farger, fonter og grafikk. Kort sagt er webdesign det generelle utseende på nettsiden, og er noe av det første en legger merke til når man besøker en nettside. Det er derfor viktig å passe på at nettstedet ser profesjonelt, tilgengelig og pålitelig ut. 

Webdesign består av en rekke komponenter som jobber sammen for å skape den ferdige opplevelsen av et nettsted. Disse komponentene inkluderer grafisk design, enkel navigering, funksjoner, design av brukervennlighet, søkemotoroptimalisering (SEO) og innholdsskaping. Disse elementene bestemmer hvordan et nettsted ser ut, føles og fungerer på ulike enheter (PC, nettbrett og mobil).

Hvorfor er webdesign viktig?

Webdesign er en viktig sak og bør ikke tas lett på. Et godt designet nettsted kan hjelpe deg med å danne et godt førsteinntrykk på dine potensielle kunder, noe som er svært viktig. Hvis du ikke har en sterk tilstedeværelse på nettet, holder du merkevaren din tilbake. Det å gi et strekt førsteinntrykk vil hjelpe deg med å utvikle kunderelasjoner og utføre salg. Men enda viktigere, det gir god brukeropplevelse og hjelper besøkende på nettstedet enkelt å få tilgang til innhold og navigere på nettstedet ditt. 

Du bør derfor sørge for at de du ansetter for å designet nettstedet ditt er i stand til å designe brukervennlige og tilgjengelige nettsteder. Hvis du allerede har et nettsted, kan du alltids utføre et nettsted revisjon og optimalisere det for å gi enda bedre brukeropplevelse og forbedre tilgjengeligheten

Mobilvennlig Webdesign

Selv om du har en nettside betyr det ikke at den er optimalisert foralle skjermstørrelser. En mobilvennlig nettside lar brukerne samhandle og engasjere seg med merkevaren din på tvers av enheter, uten å bli irritert. Denne økte tilgjengeligheten er nøkkelen til å skape langsiktig kundelojalitet, og det er derfor viktig å investere i det tidlig. For mer informasjon om dette kan du ta en titt på vår artikkel:  Den ultimate guiden for å lage en profesjonell hjemmeside.

mobilvennlig-design-yogabiret-studio

WordPress Nettsider: Profesjonelle nettsteder som er enkle å redigere

Webdesign kan være veldig komplekst, derfor ønsker vi  ikke å måtte bruke mye tid og energi på alt som ligger i bakgrunnen av et nettsted (dvs. tilpasset kode, sikkerhet, osv.). Som en WordPress webdesigner sparer vi mye tid på akkurat dette, derfor blir også sluttproduktet billigere og enklere å vedlikeholde. Nettstedet ditt vil dermed holde seg sikkert og oppdatert i årevis. 

Hos Webdesign Nordland bygger vi WordPress nettsider. Dette gjør det enklere for våre kunder som kanskje ikke er så teknisk anlagt. WordPress er den enkleste og mest populære måten å lage sin egen nettside på, både for virksomheter og til privat bruk.

Hva vil webdesign koste hos oss?

Prisen på webdesign er avhengig av mange ulike faktorer, og vil varriere avhengig om du ønsker én enkelt landingsside, nettbutikk, eller en nettside med mange undersider. Uansett hva du velger vil det være kostnader involvert. Det er derfor viktig at du finner ut hvilke krav og forventninger du har til det endelige nettstedet ditt. En profesjonell nettside trenger likevel ikke å koste så alt for mye. 

En webdesigner jobber ofte med både innhold og design på et nettsted, og mange webdesignere har også mye kompetanse innen programmering. Prisen vil til slutt avhenge av faktorer som for eksempel størrelsen og kompleksiteten på prosjektet, om man skal leie inn en person eller gjøre en fast ansettelse og webdesigneres erfaring og utdanning. 

Priskalkulator

Vi har satt opp en priskalkulator slik at du kan beregne hvor mye det vil koste deg ved kjøp av våre tjenester. Husk at dette bare er et estimat!

Kjernekomponenter

Formål

Vi kartlegger og definerer nettstedets formål

Tilgjengelighet

Nettstedet bør være tilgjengelig for alle brukere

i

Responsiv design

Nettstedet tilpasses ulike enheter og skjermstørrelser

Teknisk SEO

Vi sikrer at det tekniske er godt optimalisert

Brukervennlighet

Enkel navigasjon og brukervennlig design

Visuell appell

Tiltalende design som representerer merkevaren

Sikkerhet

Nettstedet sikres mot hackere og andre trusler

Innhold

Vi skriver målrettet innhold som når ut til målgruppen

Kristina Eriksen

Du kan kontakte Kristina Eriksen, Webdesigner og Housestyle konsulent på mail eller telefon, hvis du ønsker en dialog om ditt prosjekt og dine mål.

E-post

kristina@webdesign.nordland.no

Telefon

417 66 972

Ofte Stilte Spørsmål

Her er noen av de vanligste spørsmålene fra våre kunder (og deres svar).

Hva koster en (WordPress) nettside?

Grunnkostnadene for et WordPress-nettsted er oppsettskostnader (Installasjon av nettsiden, tema og plugins). Alle våre nettsider er bygget i WordPress og kostnadene varierer på utvalgte temaer og kompleksiteten til nettsiden. Beregn det selv, eller avtal et møte!

Hvor lang tid tar det å lage en nettside?

Vanligvis vil en nettside ta opptil en måned, mens en nettbutikk kan ta litt lengre tid. Vi kan også publisere en nettside i faser eller vi kan diskutere en høyprioritert leveranse.

Hvorfor er webdesign viktig?

Et godt eller dårlig nettsted påvirker hvordan virksomheten din blir sett av besøkende og potensielle kunder, og vil hjelpe eller skade nettsalget ditt. God webdesign fokuserer på å skape en utmerket brukeropplevelse, mest for mobilbrukere og å gjøre det enkelt for kundene å gjøre det de kom for å gjøre.

Hva menes med webdesign?

Webdesign er prosessen med å skape utseendet og følelsen til en nettside. Mange forskjellige områder dekkes, inkludert grafisk design og layout på hver side.

Hvor mye koster det å lage en webside?

Det er mye variasjon på nettsidepriser. Du bygger en nettside selv gratis eller får en profesjonell webdesigner til å bygge en. Vårt billigste alternativ vil koste deg ca 2500 NOK. Vil du vite mer? Sjekk ut vår priskalkulator!

Åpningstider

Man - Fre: 10:00 - 20:00
Lør - Søn: Stengt

Sted

Gruvegate 9, 8624
Mo i Rana, Nordland