fbpx

Folkene bak Webdesign Nordland

Lær mer om hvorfor vi gjør dette og drivkraften bak Webdesign Nordland

Hvem er vi?

Kristina Eriksen

Webdesigner & Innholdskonsulent

Hei! Jeg er Kristina og jeg har jobbet med og studert informasjons-teknologi & webprogrammering siden jeg var 19 år gammel. Jeg elsker å uttrykke meg på en kreative måte ved å designe og bygge nettsider. Har du et ønske om å lage eller endre på din nettside? Da kan du ta kontakt med meg ved å trykke på denne teksten!

Dominique de Kort

SEO & Annonseringsspesialist

Hei! Jeg er Dominique og siden jeg var 16 har jeg jobbet med søkemotoroptimalisering og annonsering. Jeg elsker å se bedrifter vokse og hjelpe dem fra A til Å. Har du et ønske om å vokse organisk eller å annonsere på Google? Ta kontakt ved å trykke på denne teksten!

Aktive Nettsider

Års Erfaring

Tilfredsstilte Klienter

Hvorfor ønsker vi å gjøre en forskjell

Filosofien bak Webdesign Nordland

Webdesign og online markedsføring er en veldig konkurransedyktig bransje. Med store byråer fra sør som dekker det meste av arbeidet som skal utføres. Målet vårt er å tilby et rimelig og toppkvalitets webdesign med oppmerksomhet for de lokale virksomhetene i Nord-Norge. Med personlig hjelp og støtte hjelper vi deg med å formidle budskapet ditt til potensielle kunder.

Uavhengighet

I vår historie med byråer har vi måtte jobbe med pristilbud, strenge mål og tall, tall og bare tall. Dette etterlot lite rom for ‘menneskeheten’ og førte til beslutningen om å starte opp et eget og uavhengig firma der det er plass til klienten og ikke bare salgsmål.

Vi forstår virksomheten din

Personlig hjelp: Du vil ha en kontaktperson

Gode priser for et flott nettsted

Basert i Nordland

10+ års erfaring

Åpningstider

Man - Fre: 10:00 - 20:00
Lør - Søn: Stengt

Sted

Gruvegate 9, 8624
Mo i Rana, Nordland